Rreth Nesh

Ne i trajtojme te gjithe vizitoret tane si miq dhe mysafire dhe jo si numra ose thjesht nje klient apo klient tjeter. Ne perpiqemi shume te zhvillojme te gjitha imazhet dhe endrrat tuaja individuale dhe ne mund te pajtohemi me Termin Industria Hotel ashtu sic quhet dhe trajtohet ne ditet e sotme. Sigurisht qe nuk jemi industri! Ne jemi shume besnike ndaj mikpritjes tradicionale te vertete.